Тази година кастингът за Мис Варна 2018 предизвика огромен интерес сред

...
Тази година кастингът за Мис Варна 2018 предизвика огромен интерес сред
Коментари Харесай

24 красиви варненки ще се борят за титлата на Мис Варна 2018

Тази година кастингът за Мис Варна 2018 провокира голям интерес измежду искащите да се включат в един от най–престижните състезания за хубост в България. До присъединяване обаче бяха позволени единствено 24 красиви варненки, част от които впечатлиха уредниците със забележителни умения в областта  на спорта и изкуството. В селекцията попаднаха дейни спортистки по художествена гимнастика, волейбол и  балет, както и гении в областта на фолклора и театралното изкуство.

Интересното тази година е, че измежду претендентките за влиятелната купа има доста нови и непознати на варненската публика лица, за които сцената на Мис Варна ще бъде дебют и същинско предизвикателство.

Традиция е спечелилото момиче да показа морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината.

Организатор и продуцент на МИС ВАРНА за тринадесета поредна година е фешън организация Вип Фешън Груп, чийто екип още веднъж приготвя величествен театър, който ще се организира на 23 август в зоната на Пристнище Варна.

По традиция участничките в Мис Варна ще преминат през съществено образование и подготовка, а натоварената им стратегия включва ежедневни подготовки, фитнес тренировки, фотосесии и благотворителни начинания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР